Mini Mindset Boost

Mini Mindset Boost

Bouw aan positiviteit

Is de sfeer in huis tijdens de lockdown niet wat hij geweest is? Ligt dit met name aan je kind dat snel geïrriteerd is, te veel op social zit of zijn ei niet kwijt kan? 🤷‍♀️

Gun je kind een mentale oppepper. En laat hem of haar meedoen aan onze
Mini Mindset Boost van een maand!

Mini Mindset Boost van één maand

Wat gaan we doen?

We leggen het je uit...

Om de andere dag ontvangt je kind een reflectievraag/opdracht (in de vorm van video’s en tekstopdrachten) via de telefoon. Deze zorgen voor meer positiviteit (en een beter humeur 🤗).

Doe je meteen met het hele gezin mee dan zorgt dit voor mooie gesprekken en een hechtere band tussen de gezinsleden. Ervaar het zelf! 😊

Start: 1 april
Leeftijd: 7-18 jaar (maar werkt net zo goed voor jou als ouder, dus doe lekker mee!)

Speciale voorjaarskorting: van 19,95 euro, voor 8,00 euro! 🥳

Wacht… we zijn nog niet klaar. Dan mag je ook nog een vriendje of vriendinnetje uitnodigen om mee te doen. Kinderen uit één gezin mogen sowieso voor dezelfde prijs meedoen.

Betaling vooraf via betaalverzoek of bank: hiermee krijg je een maand lang om de andere dag een reflectievraag of -opdracht.

Meld je nu aan!

Twee lachende vrouwen achter laptop
Dymph (l) en Rianne (r)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Rianne Flikweert en Dymph Neeteson zijn beiden kindercoach. Rianne is een geboren coach en helpt mensen aan een rustiger hoofd met de Matrix-methode. Ze is moeder van twee jongens van 7 en 9 jaar.

Dymph is bevoegd 2de graads docent (Spaans) en heeft jaren met tieners gewerkt op het Veurs Lyceum in Leidschendam. Nu geeft ze o.a. training bij het museum van Beeld & Geluid Den Haag aan leerlingen van de basisschool en het voortgezet onderwijs. Ze is moeder van twee half Engelse meisjes van 4 en bijna 7.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Mis onze maandelijkse mindsettips voor kinderen en hun ouders dan niet. Hier zullen ook data in verschijnen voor onze (nieuwe) workshops en trainingen.

Bij ons is je kind in goede handen. Kortom, deze workshop wil je echt niet missen. Wees er dus snel bij, want vol = vol!

Wil je je kind(eren) opgeven of meer info: vraag@kidsmindacademy.nl of bel/app Rianne op: 0643102352 of Dymph op: 0614573001.

*) Overal waar ‘hij’ staat, bedoelen we natuurlijk ook ‘zij’. Iedereen is van harte welkom!

Meer van ons lezen?

Slaaptip

Waarom planten de oplossing zijn voor de slaapproblemen van je kind

Boekrecensie

De kleine Hoogbegaafdheid voor dummies

Top gedaan!

Complimenten geven: waarom de juiste manier ongelooflijk belangrijk is

Wat organiseren wij op dit moment?

Kids Mind Academy is gestart omdat we het belangrijk vinden dat kinderen naast het leren van taal en rekenen zich ook op sociaal-emotioneel vlak goed ontwikkelen. Daarom geven we trainingen en workshops waarin we hun vaardigheden aanleren die helpen om uit te groeien tot evenwichtige en volwassen wereldburgers.

Door de huidige maatregelen zijn alle groepstrainingen en workshops afgelast. Daarom hebben we extra tijd ingeruimd voor individuele coaching, walk & talks en online coaching programma's. Omdat we weten dat het belangrijk is te blijven praten, werken aan mindset en meer. Bekijk ons activiteitenoverzicht en/of onze agenda en reserveer tijd.