Ontdek het goud in jezelf!

Ontdek het goud in jezelf!

Meer positiviteit voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Is je kind de laatste tijd wat kribbig? Zit hij* zichzelf of andere familieleden in de weg? Weet hij niet goed wat hij wil? Goed nieuws, hier komt verandering in met onze workshop ‘Helemaal goud: Ontdek het goud in jezelf!’

Workshop 'Helemaal goud: ontdek het goud in jezelf!'

Wat gaan we doen?

We leggen het je uit...

Tijdens onze 2 uur durende workshop voor kinderen van 9 t/m 12 jaar gaan we werken aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van je kind. 

Hoe doen we dit?

We gaan flink aan de slag met een aantal coachingstechnieken om erachter te komen waar je kind wél blij van wordt. En om zijn mindset een shotje positiviteit te geven. Bovendien gaat je kind zijn persoonlijke schatkist maken met alles erin waar hij vrolijk van wordt. Deze kan hij ophangen in zijn kamer zodat hij er elke dag aan herinnerd wordt. Je zult zien dat zijn humeur erop vooruitgaat.

Let op: dit is niet zomaar een workshop, dit is groepscoaching vermomd als workshop. 😊

Wat levert het op?

  • Een leuke en nuttige ochtendbesteding waarbij je kind vaardigheden leert om ook na de workshop aan een positieve instelling te werken.
  • Positiviteits-boost.
  • Een prachtig moodboard in de vorm van een schatkist.
  • 120 minuten vrije tijd voor papa en/of mama. 😉

Belangrijke info

Afbeelding voor workshop Helemaal Goud - velletjes emoji-stickers met scharen en lineaal - Kids Mind Academy

Voor wie: 9 t/m 12 jarigen

Op dit moment zijn er geen workshops gepland. Heb je interesse? Of heb je een groepje kinderen voor wie dit interessant is? Laat het ons dan weten. vanaf 4 kinderen kunnen we de workshops geven. Wij verzorgen deze workshop ook op scholen. Deze workshop draagt bij aan de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen. 

Prijs: ipv 25 euro, speciale kortingsactie 20 euro incl. BTW. Dit is inclusief materiaal, iets lekkers en wat te drinken.

Betaling vooraf via betaalverzoek of bank: hiermee stel je je kind’s plekje veilig

Maximum: 12 kinderen 

Twee lachende vrouwen achter laptop
Dymph (l) en Rianne (r)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Rianne Flikweert en Dymph Neeteson zijn beiden kindercoach. Rianne is een geboren coach en helpt mensen aan een opgeruimd hoofd. Ze is moeder van twee jongens van 7 en 9 jaar.

Dymph is bevoegd 2de graads docent (Spaans) en heeft jaren met tieners gewerkt op het Veurs Lyceum in Leidschendam. Nu geeft ze o.a. training bij het museum van Beeld & Geluid Den Haag aan leerlingen van de basisschool en het voortgezet onderwijs. Ze is moeder van twee half Engelse meisjes van 4 en bijna 7.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Mis onze maandelijkse mindsettips voor kinderen en hun ouders dan niet. Hier zullen ook data in verschijnen voor onze (nieuwe) workshops en trainingen.

Bij ons is je kind in goede handen. Kortom, deze workshop wil je echt niet missen. Wees er dus snel bij, want vol = vol!

Wil je je kind(eren) opgeven of meer info: vraag@kidsmindacademy.nl of bel/app Rianne op: 0643102352 of Dymph op: 0614573001.

*) Overal waar ‘hij’ staat, bedoelen we natuurlijk ook ‘zij’. Iedereen is van harte welkom!

Meer van ons lezen?

Complimenten geven

Waarom de juiste manier ongelooflijk belangrijk is

Boekrecensie

De kleine Hoogbegaafdheid voor dummies

Scheiden

Hoe vertel je je kind dat je gaat scheiden en beperk je de schade?

Afbeeldingen: Kids Mind Academy