Kleurplaten

Kleurplaten

Lekker kleuren!

Even niks te doen? Of te druk in je hoofd? Kleuren helpt altijd 😃 Download een mooie kleurplaat op deze pagina, of begin gewoonweg met krassen. 

Veel plezier!

Download kleurplaat

Hoi, wij zijn Kids Mind Academy!

Wil je onze tips ontvangen?

Meer van ons lezen?

Ik kan dit niet!!!”

Vaste mindset: Wat is het en hoe komt je kind er vanaf??

Boekrecensie

De kleine Hoogbegaafdheid voor dummies

Scheiden

Je kind vertellen dat je gaat scheiden: hoe houd je de schade beperkt?

Twee lachende vrouwen achter laptop
Dymph (l) en Rianne (r)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Rianne Flikweert en Dymph Neeteson zijn beiden kindercoach. Rianne is een geboren coach en helpt mensen aan een rustiger hoofd met de Matrix-methode. Ze is moeder van twee jongens van 7 en 9 jaar.

Dymph is bevoegd 2de graads docent (Spaans) en heeft jaren met tieners gewerkt op het Veurs Lyceum in Leidschendam. Nu geeft ze o.a. training bij het museum van Beeld & Geluid Den Haag aan leerlingen van de basisschool en het voortgezet onderwijs. Ze is moeder van twee half Engelse meisjes van 4 en bijna 7.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Mis onze maandelijkse mindsettips voor kinderen en hun ouders dan niet. Hier zullen ook data in verschijnen voor onze (nieuwe) workshops en trainingen.

Bij ons is je kind in goede handen. Kortom, deze workshop wil je echt niet missen. Wees er dus snel bij, want vol = vol!

Wil je je kind(eren) opgeven of meer info: vraag@kidsmindacademy.nl of bel/app Rianne op: 0643102352 of Dymph op: 0614573001.

*) Overal waar ‘hij’ staat, bedoelen we natuurlijk ook ‘zij’. Iedereen is van harte welkom!

Meer weten?

Bel, mail of WhatsApp me meteen. Dan bespreken we waarmee ik jullie kan helpen. Ook als je als ‘partner van’ een luisterend oor kunt gebruiken. Want niet alleen kinderen worden helaas onzichtbaar. Ook de gezonde ouder.

Dit coachingstraject kun je uit je persoonsgebonden budget (pgb) betalen.