Training "Ik ben ik - jij bent jij"

Vergroot je zelfvertrouwen in 6 sessies

Als ouder wil je dat je kind opgroeit tot een evenwichtig, zelfredzaam persoon. Toch? Dat je het maken van keuzes met een gerust hart aan je kind overlaat. Dat deze zich automatisch afvraagt: “Is dit goed voor mij?” En dan vol zelfvertrouwen een voor hem of haar juiste beslissing maakt. 

De drie z's


Hiervoor heeft je kind drie dingen nodig: zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfwaardering. In welke mate je kind hierover beschikt, verschilt van persoon tot persoon. Merk je nu aan je kind dat deze wat onzeker is in de omgang met anderen? Onhandige keuzes maakt met onprettige consequenties? Zich constant met anderen vergelijkt en zich dan de mindere voelt? Dit zijn slechts een paar voorbeelden, maar wel tekenen dat er op deze gebieden werk aan de winkel is.

Groepscoaching is een geweldig middel om samen met leeftijdsgenootjes hiermee aan de slag te gaan. Ze leren dan met en van elkaar, waardoor het leerproces versnelt. Bovendien zien ze dat ze niet de enigen zijn die wat te leren hebben. Als je je kind dit vroegtijdig gunt, voorkom je mogelijk een traject bij de kinderpsycholoog of maatschappelijk werker in een later stadium. 

Workshop voor kinderen Helemaal Goud door Kids Mind Academy

Voorkomen is beter dan genezen

Vaak wachten ouders tot er echt een probleem is, terwijl voorkomen zoveel beter (en simpeler) is dan genezen. Je kind heeft nu nog geen last van jarenlange ingesleten denk- en gedragspatronen, zoals volwassenen. Waardoor dit alles nog relatief eenvoudig bij te sturen is. En met de bouwstenen die we aanreiken, heeft je kind een stevige basis waar het zijn leven lang plezier van heeft.

Je kind krijgt bij ons handvatten die het in kan zetten als
het niet helemaal loopt zoals je kind wil. Hierdoor kan het tegen een stootje en weet je kind precies welk instrument het beste in te zetten om hier zo goed mogelijk mee om te gaan.

Groepstraject

Een nieuwe spelcomputer, een dure elektrische gitaar of een flitsende telefoon, zijn allemaal zaken waar de lol vaak zo weer vanaf is. Maar zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfwaardering zijn voor het leven. Deze 425 euro voor 6 sessies van 1,5 uur – inclusief:

  1. Intake
  2. Oudersessie 
  3. Contact met docent 
  4. Maand Mini Maandset Boost
  5. Evaluatie (45 min)
  6. Materiaal, drinken en wat lekkers

Dit is de beste investering die je in de (sociaal-emotionele) ontwikkeling van je eigen kind kunt doen. Je zult het zien. Gespreid betalen is mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.

Gun jij je kind dit ook? Geef je zoon of dochter dan nu op voor een groepstraject op woensdagmiddag in Voorburg. Minimaal 3 kinderen en maximaal 8 kinderen in de basisschoolleeftijd per groep. Vol = vol. Even overleggen? Mail ons op: vraag[@]kidsmindacademy.nl. Tot gauw! 

Zelf een groep opgeven?
Op dit moment zijn er geen groepstrainingen gepland. Wil jij je kind graag aanmelden voor een groepstraining? Bij een groep van 4 kinderen kunnen we starten. Zelf een groepje aanmelden kan natuurlijk ook! Broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes, kinderen uit de buurt, we denken graag mee.

Een groepstraining bestaat uit 6 sessies die om de week plaatsvinden. Er is dan genoeg tijd om alles even te laten bezinken en te oefenen met de besproken technieken.                                        

“Ik ben ik – jij bent jij” is gebaseerd op de geaccrediteerde kindercoachtraining van “Leren is zijn” van Janneke van Staalduinen.

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Rianne Flikweert en Dymph Neeteson zijn beiden kindercoach. Rianne is een geboren coach en helpt mensen aan een rustiger hoofd. Ze is moeder van twee jongens van 7 en 11  jaar.

Dymph is bevoegd 2de graads docent (Spaans) en heeft jaren met tieners gewerkt op het Veurs Lyceum in Leidschendam. Nu geeft ze o.a. training bij het museum van Beeld & Geluid Den Haag aan leerlingen van de basisschool en het voortgezet onderwijs. Ze is moeder van twee half Engelse meisjes van 4 en 7.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Mis onze maandelijkse mindsettips voor kinderen en hun ouders dan niet. Hier zullen ook data in verschijnen voor onze (nieuwe) workshops en trainingen.

Bij ons is je kind in goede handen. Kortom, deze training wil je echt niet missen. Wees er dus snel bij, want vol = vol!

Wil je je kind(eren) opgeven of meer info: vraag[@]kidsmindacademy.nl of bel/app Rianne (Naaldwijk) op: 0643102352 of Dymph (Voorburg) op: 0614573001.

*) Overal waar ‘hij’ staat, bedoelen we natuurlijk ook ‘zij’. Iedereen is van harte welkom!

Meer weten?

Bel, mail of WhatsApp ons meteen. Dan beantwoorden we graag al jouw vragen.